Asociatia Romana de Mediu
Asociatie de utilitate publica
declarata prin HG 447 din 21 Iunie 2018
Certificat ISO14001
no.205340/A/0001/UK/Ro
member of

Inscriere membri

In cadrul asociatiei exista 3 categorii de membri:

1. Persoane fizice - specialisti in domeniul protectiei mediului, angajati in institutii ( autoritati de mediu, consilii judetene, primarii, etc. ), in companii, cercetare si educatie.

2. Persoane juridice - organizatii, companii si institutii(cercetare, invatamant, consultanta, proiectare, servicii de mediu) care desfasoara activitati in domeniul protectiei mediului.

3. Experti - experti, specialisti, persoane fizice autorizate sau atestate care pot oferi diferite tipuri de servicii in domeniul protectiei mediului si care pot fi contractati direct de potentialii beneficiari (cadre didactice, consultanti, persoane fizice atestate, persoane fizice autorizate, etc.)


Inscriere va fi validata dupa completarea formularului de inscriere cu datele personale si de indentificare necesare constituirii bazei de date a asociatiei.

Datele personale si de identificare (CNP, CUI, CI, BI) raman confidentiale si nu vor fi afisate in lista publica a membrilor.

Va puteti inscrie in urmatoarele categorii:
Pentru membri internationali (alta tara decat Romania) va rugam alegeti tipul de persoana, apoi la Centru regional selectati "Membri internationali". Persoana Fizica Persoana Juridica Experti