Asociatia Romana de Mediu
SECTIUNEA TINERI

Despre ARM-1998 Tineri

Asociatia Romana de Mediu 1998 se adreseaza tuturor segmentelor de profesionisti care vizeaza domeniul protectiei mediului chiar daca acestia sunt in devenire sau au pregatirea necesara dar inca nu practica aceasta profesie pentru moment.

Consideram ca Sectiunea TINERI a ARM 1998 este necesara deoarece schimbul de informatii si experienta intre persoanele licentiate sau care inca sunt antrenati in invatamantul de profil din domeniul protectiei mediului poate sa contribuie la consolidarea, in perspectiva, a acestui sector profesional.

Membri tineri ai asociatiei vor avea un larg grad de libertate in organizarea si derularea unor activitati dar si conducere proprie.

Invitatia de a deveni membrii in aceasta sectiune a asociatiei se lanseaza tuturor tinerilor sub 35 de ani care studiaza in institutii de invatamant cu profil in protectia mediului si celor care detin o licenta sau specializare in acest domeniu dar nu au un loc de munca conform aspiratiilor lor.

Credem ca tinerii pot sa vina cu idei si viziuni practice care sa determine schimbarea de mentalitate si cresterea performantei in sectorul profesional de mediu.

Tineri inscrisi: 321